Domovská stránka » Kapor v lístkovom ceste

Kapor v lístkovom ceste

0 z 0 hlasov
Servings

4

servings
Prep time

20

minút
Cooking time

25

minút

Suroviny

  • 1,5 kg kapor bez kože

  • 500 l lístkové cesto

  • rasca , soľ, hladká múka

Postup

  • Kapra vykostíme a mäso na krájame na filety, ktoré osolíme a pridáme rascu.
  • Lístkové cesto vyváľame na pomúčenej doske na plát a nakrájame ho na štvorce (musí byť ich rovnaký počet, ako máme kaprích filet).
  • Pripravené filety zabalíme do štvorcov cesta a okraje cesta ešte k sebe dobre pritlačíme. Zabalené filety rozložíme na plech s papierom na pečenie, cesto na povrchu potrieme studenou vodou, vložíme do vyhriatej trúby na 200°C a pečieme asi 25 minút dozlata.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.